El Gran Recapte d’Aliments busca voluntaris, sobretot, a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un any més, s’estan ultimant tots els detalls per a la nova edició del Gran Recapte d’Aliments. Actualment, està obert el procés de recerca de voluntaris. Una cerca que, de moment, a Palafolls no ha donat bons fruits. I, és que, aquest any, de moment, només hi ha una persona voluntaria al municipi. Així ho ha explicat la coordinadora de la iniciativa a Malgrat de Mar, Maite González. 

Pel que fa a Malgrat, Gonzàlez celebra que ja ho tenen quasi complet. Enguany necessitaven entre uns 60 i uns 65 voluntaris i els han aconseguit. Tot i això, no tanquen la porta a ningú. Per tant, tothom qui estigui interessat en ser voluntari encara pot apuntar-se.

Aquest any, el supermercat palafollenc que hi participava no comptarà amb voluntaris, tot i que sí que s’hi podrà participar fent donacions econòmiques a les caixes registradores. El mateix passa amb al Mercadona de Malgrat. Pel que fa als establiments participants, enguany ho seran el CoAliment del Carrer del Carme, el BonÀrea, el Caprabo, el Condis, l’ALDI i el Covalco. 


Qui vulgui participar aportant alguna donació o menjar, podrà fer-ho del 25 de novembre al 6 de desembre des dels mateixos establiments o mitjançant el web del Gran Recapte. Pel que fa als voluntaris, qui estigui interessat, pot posar-se en contacte amb Maite Gonzàlez a l’adreça electrònica maitegonzalezflores@gmail.com .

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics