El Teatre de Blanes acull un Festival Benèfic pel Càncer Infantil

Foto. Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’AVV de Mas Enlaire ha organitzat aquest dissabte un festival benèfic per ajudar tots aquells infants que pateixen càncer. La finalitat de l’activitat és aconseguir el màxim nombre de donatius possible pel nou centre monogràfic al servei d’infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, el Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center de Barcelona.

Aquest festival inclourà la participació d’altres entitats cultural que, a través del seu art, contribuiran a la lluita. Concretament, es tracta de les Escoles de Dansa Daina, Danstudio i Míriam Beltran, la Banda i la Cobla del Col·Legi Santa Maria, el grup flamenc Alegria i el Coro Rociero Bahía de Blanes. 

Les entrades per l’esdeveniment poden comprar-se de forma online al web del Teatre de la Costa Brava Sud, o presencialment a la Xurreria La Plantera, així com a la taquilla del teatre de 7 a 8 del vespre.  

A més, qui no pugui assistir al festival, però vulgui col·laborar, pot fer-ho a través de la web Para los valientes on es donen quatre opcions de donació: 10 euros, 25, 50 o una altra quantitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics