Malgrat de Mar presenta la modificació del pla urbanístic per obrir un nou camí al Pla de Grau

Foto: AjMalgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament va presentar en un acte públic obert a la ciutadania la modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) per a l’establiment de la xarxa de camins en sòl no urbanitzable al Pla de Grau. La modificació es va aprovar el 15 de setembre i permetrà resoldre la problemàtica del Camí de la Pomereda, molt afectat pels temporals marítims en els últims anys, amb l’obertura d’un nou vial que connectarà amb la carretera de Mas Bages. 

Els constants temporals de Llevant i de Garbí, i en especial el del Gloria de 2020, han malmès el camí que voreja la costa -el Camí de la Pomereda- des de l’enllaç amb la carretera de Mas Bages i el riu.  En l’actualitat, no és possible recórrer en vehicle cap itinerari continu que permeti l’accés a aquesta zona. Els temporals dels últims anys han obligat a refer diverses vegades el Camí de la Pomereda, en el tram comprés entre el Camí de Mas Bages i Càmping Les Nacions. Obres que no han servit per res, perquè els temporals sempre deixen el camí intransitable.

Aquest canvi de planejament està en exposició pública i s’hi poden presentar al·legacions fins al 5 de desembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics