Tordera instal·la de manera itinerant, l’espai de Salut “Parlem-ne” per conèixer de primera mà les inquietuts de la ciutadania sobre salut i benestar

Foto: Ajuntament de Tordera
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La taula de Salut comunitària de Tordera organitza aquest mes trobades de format individual, l’objectiu principal de les quals és escoltar la ciutadania sobre els temes que consideren d’interès en matèria de promoció de la salut per ser tractats en xerrades o tallers que s’organitzin pròximament.

Amb la voluntat d’escoltar les propostes i inquietuds de la ciutadania en matèria de sanitat i salut, els pròxims dies s’instal·larà un sofà a diferents espais públics on els tècnics municipals i de l’ABS atendran personalment les propostes dels ciutadans sobre la promoció i la prevenció de la salut.

Concretament, aquest sofà s’instal·larà a la Pl. Concòrdia, el 9 de novembre; al Parc del Grand Prix, l’11 de novembre; al Camí Ral, el 21 de novembre; i al Carrer Eduardo Torroja, el 22 de novembre. 

Aquesta és una de les accions que es deriva de la Taula de Salut Comunitària, formada per personal tècnic de l’EAP de Tordera, l’Ajuntament, farmàcies i l’ASPCAT (Agència de Salut Pública). 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics