Lucas Martínez presenta en primícia ‘Traces of Memory’ a Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

‘Traces of Memory’ és el quart disc del saxofonista blanenc Lucas Martínez, on recull nous temes que ha composat. En la creació d’aquest nou disc hi han participat també el pianista Roger Santacana, el contrabaixista Giuseppe Campisi i el bateria Lluís Naval. 

El nou disc, amb el segell Seed Jazz, també ha comptat amb la col·laboració del prestigiós guitarrista Ashton Sellars i de la trompetista i cantant Alba Careta, entre d’altres. El nou disc del músic internacional blanenc s’estrenarà oficialment al Teatre de Blanes aquest diumenge i el públic que hi assisteixi podrà adquirir exemplars del disc en primícia. 

En els darrers 4 anys, la música ha dut Lucas Martínez a actuar a sales i festivals d’arreu del món: Xina, Mèxic, Estats Units, Itàlia, Regne Unit, Portugal, Àustria, Polònia, Bèlgica…. Ha actuat i enregistrat amb alguns dels músics més reconeguts de l’escena jazzística internacional com Gilad Hekselman, Dick Oatts, Jorge Rossy, James Santangelo, Tim Brey, Reiner Bass i Jo Krause, entre d’altres.

Les entrades per assistir al concert es poden comprar anticipadament a través del portal del Teatre de la Costa Brava Sud. I, també, presencialment avui mateix, una hora abans que comenci l’espectacle. La presentació es farà aquesta tarda a les 19h al Teatre de Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics