El Maresme participa al Fòrum Gastronòmic

Foto: Consell Comarcal del Maresme
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta setmana, el Recinte Montjuïc de Fira de Barcelona celebra el Gastronòmic Fòrum-Barcelona i el Maresme ha estat convidat. L’acte, que s’ha consolidat com el gran aparador que mostra al món les novetats d¡’empreses nacionals i internacionals relacionades amb el món de la cuina i l’alimentació, comptarà amb la presència de 9 empreses maresmenques.

El Maresme destaca per la seva riquesa gastronòmica, és per aquest motiu que, les empreses que hi seran, formaran part de la xarxa Productes de la Terra del Consell Comarcal del Maresme. 

Les persones que visitin l’espai Catalunya en el Fòrum trobaran 14 empreses i 3 institucions que representen 16 productors de Barcelona. Pel que fa a la representació maresmenca, hi trobaran empreses de Vilassar de Mar, Mataró, Arenys de Munt, Premia de Mar, Premià de Dalt, Tiana i Montgat

Aquestes, a més de presentar els seus productes, també participaran a l’espai INNOFORUM on es premien els productors gourmet més innovadors en artesania alimentària i sostenibilitat. A banda, d’estar present, alguna d’elles, a l’espai Aula Cuina on es faran demostracions i tasts de productes. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics