Palafolls prepara els actes vinculats al 25N

xarxanet.org
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El proper 25 de novembre es commemora el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència vers les Dones i l’Ajuntament ja ho té quasi tot enllestit per reivindicar la jornada.

Al llarg de la setmana s’han preparat diversos actes i tallers per mostrar rebuig contra la violència vers les dones i per empoderar-les en el seu dia a dia. Una de les funcions principals de l’Ajuntament és sensibilitzar i conscienciar la població, és per això que una de les primeres accions que han dut a terme és penjar banderoles pel municipi per conscienciar els ciutadans. Així ho indica Judit Puig, tècnica de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls.

Pel que fa als actes que s’han organitzat, els dissabtes 12 i 19 de novembre s’ha preparat un taller de defensa personal per dones. Anirà a càrrec del Club Taekwondo Juls Palafolls i es faran dos grups cada dia, un de 10h a 11:30h i un altre de 17h a 18:30h. 

Puig indica que s’ha decidit tornar-lo a fer perquè és una activitat que té molt d’èxit al municipi. Tot i que no hauria de ser necessari tenir nocions com aquesta, des de l’ajuntament consideren que és important realitzar tallers així, donats els casos d’agressions vers les dones que encara passen a dia d’avui. 

Tothom interessat en participar d’aquest taller pot apuntar-s’hi de forma presencial a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament.

Quant als altres actes que s’han preparat, diumenge 20 de novembre el MID acollirà una sessió de conta-contes a càrrec de la malgratenca Assumpta Mercader. Concretament, narrarà “Contes de rosa i blau” amb la intenció de superar estereotips masclistes, fer reflexionar els infants, mostrar que nens i nenes mereixen les mateixes oportunitats i fomentar el respecte, eliminant prejudicis. 

Finalment, divendres 25 de novembre es farà la lectura del manifest de condemna contra la violència de gènere. L’acte serà a les 12h a la plaça de l’ajuntament i els encarregats de llegir-lo seran els alumnes de l’institut Font del Ferro.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics