URGENT

La Biblioteca Enric Miralles organitza el taller “L’Herbari”

Compartiu aquesta història

Aquesta dissabte, la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls acollirà un nou taller inclòs dins les activitats que apropen la lectura i la natura. Està dirigit a infants a partir de 4 anys i anirà a càrrec de Mireia Córdoba qui detalla que la intenció d’aquesta activitat és recuperar i reconèixer una activitat que es duia a terme abans que és el recull de plantes.

Córdoba concreta que es buscaran les plantes més properes i es parlarà de les seves aplicacions i noms científics, entre altres, a la vegada que es llegeixen poemes que parlin d’elles dins la cultura popular. Un cop recollides totes, s’estamparan, es dibuixaran o s’enganxaran per confeccionar un llibret amb totes elles. 

L’activitat es farà aquest dissabte 12 de novembre a partir de les 10:30h a la Biblioteca Enric Miralles. Tothom qui vulgui participar–hi pot inscriure’s prèviament a  b.palafolls.em@diba.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics