Continuen les trobades amb l’alcalde, ara, a Mas Carbó

Foto: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dissabte s’ha preparat una nova jornada de trobades amb l’alcalde. Aquesta vegada, la zona de Palafolls que s’ha triat és Mas Carbó, concretament, al local social del barri. 

Aquesta és la quarta trobada que l’alcalde fa amb la ciutadania, recordem que ja s’han fet tres, una al barri de Sant Lluís, una altra al de Santa Maria i, l’última, a Mas Reixac. D’aquestes converses, l’ajuntament ha pogut extreure algues de les qüestions que més preocupen als veïns. En aquest sentit, els excrements de gos a la via pública, l’incivisme i la neteja viària són alguns dels temes recurrents. 

Recordem que la intenció de la iniciativa és acostar més l’Ajuntament a la població i que els palafollencs i palafollenques puguin exposar, preguntar i proposar el que considerin per tal de millorar el municipi.  Així és com el aquest dissabte 12 de novembre a partir de les 12h l’alcalde de Palafolls atendrà tothom al local social de Mas Carbó.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics