URGENT

El PSC Palafolls es troba amb les entitats culturals del municipi

Compartiu aquesta història

Des del PSC Palafolls i Gent per Palafolls s’ha organitzat una trobada amb les entitats culturals de la vila per conèixer les seves necessitats, els seus neguits i, sobretot, les seves propostes per millorar el poble. 

Aquesta s’emmarca dins el projecte d’escolta a la ciutadania començat per l’alcaldable Joan Vila. Fa unes setmanes va organitzar reunions individuals, carpes al carrer i trobades conjuntes. Ara, és el torn de parlar amb les entitats.

La trobada es farà el proper dilluns 14 de novembre a les 18h a la sala del Cafè de Palafolls. El format per desenvolupar-la treballarà el procés d’escolta de qui més en sap per completar el programa electoral de les properes eleccions municipals el maig de 2023. 

La cultura sempre ha sigut un element distintiu al municipi. És per això que, ara, tot escoltant les propostes de les entitats i els agents culturals de Palafolls, es vol tornar a ser un referent cultural per la resta de municipis. Per això, tal com indiquen els socialistes, la cultura serà un dels pilars del proper programa electoral del partit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics