Ja està tot a punt per l’encesa dels llums de Nadal a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament ja ha enllestit tots els detalls relacionats amb l’encesa de llums. Fa unes setmanes informàvem que hi havia algunes incògnites que no es volien desvetllar per part del consistori. Ara, una vegada presentat el cartell, ja es poden saber tots els detalls.

Un any més, el consistori palafollenc ha volgut comptar amb l’ajuda dels infants de Palafolls. Però, enguany, també ho han fet amb els més grans del municipi. Tal com detalla la regidora de Cultura, Susanna Pla, aquest any han demanat als petits i als grans de Palafolls que dibuixin la seva estrella per guarnir el Fòrum Palatiolo.

La regidora també ha volgut agrair tots els participants la feina que han fet i l’ajuda per fer de l’encesa de llums a Palafolls una vetllada molt especial. 

A més, la regidora indica que, a banda d’encendre els llums de Nadal, ja estan llestes les activitats que amenitzaran la jornada del 25 de novembre amb l’encesa de llums. Com ja és habitual, la festa que donarà el tret de sortida a les activitats nadalenques estarà especialment pensada pels més petits i es farà a partir de les 16:30h. L’encesa de llums serà a partir de les 18:30h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics