Blanes obre el termini per participar al XIV Concurs Bolleré de Relats Breus per a Joves

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja està obert el termini per presentar-se a la 14a edició del Concurs Literari ‘Bolleré’ que guardona els millors relats breus escrits per joves. L’organitza l’Ajuntament de Blanes a través de la Biblioteca Comarcal, i es manté fidel als objectius inicials de la seva creació, que són promoure els valors culturals de la literatura i incentivar la creació literària entre els joves.

La convocatòria abasta dels 12 fins als 25 anys i compta amb dues categories. D’una banda, la Categoria ‘A’ que és per joves que tinguin de 17 a 25 anys. I, d’altra banda, la Categoria ‘B’, adreçada per a nois i noies que tinguin de 12 a 16 anys.

Com també és habitual, la temàtica dels treballs que es vulguin presentar és lliure, i es poden escriure tant en llengua catalana com en llengua castellana.

El termini per presentar-se, obert aquesta segona setmana de novembre, s’allargarà pràcticament fins a finals de mes. Més concretament, serà fins al divendres 25 de novembre. Per la seva banda, el veredicte públic del jurat i lliurament de premis tindrà lloc un mes més tard, després de les festes de Nadal, el dimarts 24 de gener, un acte inclòs dins el cicle de celebració de l’aniversari que compleix aquell mes la Biblioteca Jove del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics