El CEAB se suma a les activitats de la Setmana de la Ciència

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Setmana de la Ciència i la Tecnologia és la iniciativa més important de divulgació científica a moltes comunitats autònomes. Des de 2001 s’organitza amb els objectius d’apropar la ciència al públic de totes les edats, estimular el gust pel saber científic i incentivar la participació dels ciutadans en qüestions científiques mitjançant la realització d’activitats de divulgació a museus, universitats, centres de recerca, parcs tecnològics, etc. 

La Setmana cerca que el gran públic accedeixi als espais on es desenvolupa el coneixement científic, entrant en contacte directe amb els laboratoris i els equips d’investigació. Un d’aquests equips, és el del Centre d’Estudis Avançats de Blanes. Entre les activitats que s’han preparat hi ha una jornada de portes obertes pels dies 16 i 17 de novembre, tot i que es necessita reserva prèvia al mail divulgació@ceab.csic.es o trucant al 972336101. 

També, s’ha agendat pel proper 1 de desembre la projecció del documental “50ºC”. Un documental que pretén oferir, en poc més de 60 minuts, una visió sobre què suposa el canvi climàtic i les amenaces que se’n deriven: augment de la temperatura, del nivell del mar, de la intensitat i freqüència de les tempestes, debat territorial energia alimentació, processos de retroalimentació, punts de capgirell, migracions climàtiques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics