Ja queda menys per encendre els llums de Nadal i Palafolls ho té tot quasi a punt

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa uns dies vam desvetllar algunes de les incògnites de la celebració. I, és que, dia rere dia es van descobrint més detalls de com serà la jornada de l’encesa de llums. Enguany, com és habitual, s’ha preparat una festa pels més petits amb xocolatada inclosa per esperar l’hora de l’encesa. Així ho ha explicat la regidora de Cultura, Susanna Pla.

Una altra de les tradicions que es manté aquest any, és l’homenatge a algun col·lectiu relacionat amb els nens i nenes de Palafolls. Aquest col·lectiu, que encara és incògnit, serà l’encarregat de fer el compte enrere per tal d’encendre els llums de Nadal. Recordem que en altres ocasions, algun dels col·lectius homenatjats van ser les AMPES de les escoles.

Així és com, divendres a partir de 16:30h es farà la xocolatada, amb opcions per les persones intolerants; hi haurà servei de pintacares, jocs gegants i un munt d’activitats. Tot això, serà el que es podrà gaudir a l’encreuament del carrer major amb el MID, mentre s’espera a que es faci fosc. De nou, la regidora ha volgut agrair tothom per la feina feta. Sobretot a aquells infants i persones grans que han pintat el seu estel per decorar el Fòrum Palatiolo durant les festes de Nadal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics