URGENT

FildeGospel ofereix un concert solidari a benefici de la Fundació Aspronis

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge el Teatre de Blanes serà l’espai escollit per acollir el concert que el els membres del grup FildeGospel han preparat per recaptar fons per l’entitat.

Aquest, serà un concert que s’emmarca dins la temporada de tardor i que és molt més íntim que els que el cor musical fa a l’estiu. Tal com explica el director de FildeGospel, Rubén Espinosa, han preparat un concert més íntim, sense perdre l’essència del grup. I, és que, FildeGospel és una banda que alterna diferents variants de la música Gospel, des d’espirituals negres, passant pel Gospel més tradicional, Gospel africà i Gospel més modern. 

Tal com dèiem, el concert d’aquest diumenge és solidari i tots els diners que es recaptin van destinats a la Fundació Aspronis. Espinosa detalla que la idea del concert va néixer d’una de les cantaires de l’entitat que treballa a Aspronis. Una vegada van saber tota la feina que fan, no van poder-se negar a ajudar-los en el que poguessin.

El concert serà aquest diumenge a partir de les 18h al Teatre de Blanes. Les entrades per al concert es poden comprar al web de la Fundació a un preu de 10 euros. A més, també es poden reservar als centres de l’entitat que hi ha a Blanes, Palafolls i Malgrat de Mar. Qui vulgui, també té l’opció de col·laborar amb fila zero.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics