El Jardí botànic Marimurtra continua amb les activitats de la Setmana de la Ciència

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest cap de setmana, el Jardí Marimurtra de Blanes continua acostant la ciència a la població amb visites guiades. Concretament, ahir i avui s’han preparat visites guiades. La d’avui diumenge tracta sobre la biodiversitat de Marimurtra. 

Es podrà fer de 10:30h fins a les 15h. Està pensada per parelles, grups i famílies amb infants a partir de 8 anys. és completament gratuïta, tot i que els interessats han d’inscriure’s al web del Jardí Botànic. Una vegada finalitzi, els visitants podran quedar-se voltant pel jardí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics