URGENT

Malgrat de Mar commemora el 25N amb ple d’actes

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana es commemora el 25N i Malgrat de Mar s’ha sumat a les reivindicacions de la jornada. Aquest cap de setmana van començar alguns dels actes que s’han preparat com el monòleg “Teresa, teresot” que va oferir la malgratenca Teresa Gelpí aquest cap de setmana.  

Aquesta setmana continuen els actes i, és que, dimecres s’inaugurarà l’Espai Neus Català a l’avinguda del Carme a partir de les 17:30h i el de la dona pagesa el dijous, també a les 17:30h.

El mateix dijous 24 de novembre al matí, els alumnes de l’Institut Ramon Turró i Darder assistiran al monòleg “No sólo duelen los golpes” a càrrec de Pamela Palenciano. A la tarda serà el torn de la xerrada “Un mundo mejor” a càrrec de Lancy Dodem de la Fundación Vicente Ferrer a partir de les20h a la Biblioteca la Cooperativa. 

Pel que fa al dia 25 de novembre, la commemoració començarà a les 17:30h amb una sessió de contes amb Sara Genovart que porta per títol “Contes per a nenes valentes”, a partir de les 17:30 a la biblioteca. A les 19h s’encendrà de color lila la Torre del Castell i es llegirà el manifest a la Sala Joaquim Garriga de l’Arxiu Municipal. Finalment, a les 19:30h l’arxiu acollirà l’actuació de Mabel Flores.


Dissabte serà el torn del torneig esportiu de kick boxing femení ‘Top Queens’ i el campionat mundial de muay thai ‘Fight for Glory’. Per concloure la commemoració, diumenge es farà una sortida a Corbera d’Ebre amb Assumpta Montellà per visitar el centre d’interpretació 115 dies,  un espai que explica el paper de les dones que van patir la guerra civil i la postguerra. Per participar cal reservar plaça al telèfon 93 761 98 13 fins al dia 23 de novembre a les 14 h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics