URGENT

L’Escola de Música celebra Santa Cecília

Compartiu aquesta història

Demà, 22 de novembre se celebra Santa Cecília, la patrona de la música. Des de l’Escola de Música i Dansa de Palafolls volen aprofitar aquest jornada per celebrar la diada de la seva patrona. 

Per tal de celebrar-ho, enguany han preparat diverses activitats. D’una banda, hi haurà audicions tota la setmana a l’auditori de l’escola a partir de les 17h. D’altra banda, demà, a partir de les 17:45h, l’interior de l’escola s’omplirà de música. I, és que, l’AMPA de l’Escola de Música ha preparat un berenar per tothom qui vulgui. Així ho ha explicat David Martínez, responsable de l’Escola de Música i Dansa de Palafolls.

Cada any el centre celebra la festa de Santa Cecília, fa dos anys no es va poder fer per la Covid, però l’any passat van celebrar-la amb un berenar i fa tres anys van fer una exposició d’instruments per acostar l’amplíssima gamma que existeix als més petits de Palafolls. 

A banda d’això, l’Escola de Música de Palafolls ja treballa en les activitats de Nadal. Martínez ha avançat que aquest nadal podrem gaudir del festivalet de dansa i del festival de l’escola com és habitual. També, enguany han preparat una cantada de nadales amb la Coral Palatiolo i recuperaran el concert de Sant Esteve després de dos anys en què no s’ha pogut fer.

Aquest últim concert serà el proper 26 de desembre a partir de les 12h del migdia. Per més informació sobre les activitats que han preparat des de l’Escola de Música i Dansa de Palafolls, podeu escoltar l’entrevista sencera al Palafolls En Xarxa després de l’informatiu. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics