URGENT

Continua obert el termini per sol·licitar les bonificacions per les ordenances fiscals del 2023

Compartiu aquesta història

Fa unes setmanes l’Ajuntament de Palafolls va aprovar les ordenances fiscals de l’any vinent. Aquesta aprovació inclou que les taxes es mantenen congelades i, també, l’augment en algunes bonificacions. El període per presentar les sol·licituds per beneficiar-se d’aquestes bonificacions ja està obert. 

Totes elles es poden demanar, sempre que es compleixin els requisits establerts, fins al 31 de desembre de 2022. D’una banda, estan disponibles les bonificacions de l’IBI. D’aquestes hi ha de diferents tipus i, és que, els interessats poden demanar la bonificació per a famílies nombroses i monoparentals, per habitatges amb sistemes d’energia solar o aprofitament tèrmic i per a immobles de protecció oficial, entre altres. 

D’altra banda, continuen en marxa les bonificacions per l’impost de vehicles. Aquestes s’apliquen per l’ús de vehicles elèctrics o híbrids. Per més informació sobre les bonificacions, qui pot demanar-les i de quina forma es poden fer, es pot contactar amb l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania o amb l’Oficina de Recaptació i Gestió Tributària de l’Ajuntament de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics