URGENT

Blanes retransmet les xerrades de la Casa de la Cultura de Girona sobre la llengua i la cultura catalana

Compartiu aquesta història

L’Oficina de Català de l’Ajuntament de Blanes, amb el suport del Primer Casino de la població, s’han sumat a la iniciativa de la Casa de Cultura de Girona i retransmetran en directe el cicle de conferències ‘La Llengua i la Cultura Catalanes. Parlem-ne per saber més. Parlem-ne per no deixar de parlar-la’. 

El cicle a Girona inclou quatre sessions, la segona de les quals ja es va poder seguir en directe des de Blanes la setmana passada, mentre que les dues restants es faran aquest dimarts i el vinent, és a dir, els dies 22 i 29 de novembre a les 19h. 

La propera xerrada es farà avui i comptarà com a convidats amb Ona Domènech, doctora en lingüística aplicada per la UPF, acompanyada del filòleg, escriptor i traductor Pau Vidal. Els convidats debatran sobre el català que es parla ara, així com la qualitat i versatilitat de la llengua al món actual i la seva estandardització.

El cicle finalitzarà l’últim dimarts de novembre, el dia 29. La xerrada “La cultura catalana avui: música i literatura per a un futur millor?” tindrà de convidats a Carlota Gurt, escriptora i traductora, i Roger Mas, cantautor. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics