Malgrat de Mar se suma a la Setmana Europea de prevenció de Residus

Foto: AjMalgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Regidoria de Medi Ambient de Malgrat de Mar ha preparat un any més activitats per commemorar la diada. Aquest any, la Setmana Europea de la Prevenció de Residus porta per lema “Moda circular i sostenible. Generar residus és antiquat!”. 

La regidoria ha programat diferents activitats per commemorar aquesta setmana. El tret de sortida serà demà amb una deixalleria mòbil a les Peixateries Velles de 10:30 h a 13:30 h. La resta d’activitats de la campanya de sensibilització es concentraran el dissabte 26 de novembre al Parc de Can Campassol durant el matí, a partir de les 10 h i fins a la una del migdia. 

La jornada començarà a les 10h amb un taller de costura creativa de la mà de la Fundació Solidança -a través d’una col·laboració amb la Diputació de Barcelona- i un Mercat d’Intercanvi de Roba. Les persones interessades a participar en aquest Mercat d’Intercanvi hauran de portar dies abans els tèxtils, que han d’estar en bon estat, a la Torre de la Vídua de Can Sala. Els dies i els horaris per dipositar les peces de roba són avui, de 17 h a 19 h; demà, d’11 h a 13 h i el dijous 24, de 17 h a 19 h. 

Una altra activitat que es farà el 26 de novembre és un taller de demostració de cuina amb receptes de reaprofitament a càrrec d’Els Espigoladors. A més, enguany també es farà la ja tradicional activitat d’ “Els encants de la mainada”, una fira per intercanviar joguines i llibres. Per participar en les activitats del dia 26 de novembre cal fer una inscripció al correu electrònic mediambient@ajmalgrat.cat

Paral·lelament, la Regidoria de Medi Ambient del municipi veí farà accions de sensibilització als centres educatius. Entre elles, hi haurà campanyes de medi ambient i ecomenstruació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics