Francesc Alemany repetirà com a cap de llista d’ERC per a les properes eleccions del 2023

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir al vespre, el grup municipal d’ERC va celebrar l’assemblea per decidir qui seria l’encarregat d’encapçalar la llista per les properes eleccions municipals. Allà, es va decidir que l’actual alcalde de Palafolls i portaveu d’ERC, Francesc Alemany, continuï encapçalant el partit per les properes eleccions el maig de 2023. L’elecció es va fer per unanimitat de tots els assistents a la convocatòria.

A la sessió, el candidat republicà va aprofitar per fer un balanç del mandat actual i mostrar la seva satisfacció després d’haver aconseguit una millora en aspectes que havien quedat descuidats a Palafolls. Tenint en compte, també, els reptes que han representat el mandat pels municipis catalans com ho són l’impacte del Glòria, la pandèmia de la Covid 19 i les dades d’inflació. 

Així ho ha deixat palès, també, als micròfons de Ràdio Palafolls. On ha explicat que està molt agraït per la confiança dipositada per part dels seus companys, tant en ell, com en el projecte que van començar fa quatre anys i que esperen poder seguir tirant cap endavant. 

Pel que fa a les següents passes a seguir, Alemany explica que, normalment, es començaria a fer campanya i ha decidir qui més integrarà el partit. Tot i això, tenint en compte que estan governant, des d’ERC prefereixen continuar concentrats en acabar l’acció de govern i els projectes iniciats abans de finalitzar el mandat. 

Tal com han indicat des del partit, ERC buscarà renovar la confiança de la ciutadania per seguir transformant el municipi des de la vocació de servei i una dedicació completa al municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics