URGENT

Palafolls debat els pressupostos municipals al ple de novembre

Compartiu aquesta història

Aquest dijous, la sala de plens de l’Ajuntament de Palafolls tornarà a acollir els grups municipals. Aquesta vegada, entre els punts a l’ordre del dia, hi ha el debat dels pressupostos del proper any 2023. 

En total hi ha 22 punts a l’ordre, juntament amb precs i preguntes. Entre els temes que es tractaran, s’informarà de les accions que s’han preparat pel 25N, s’aprovarà el reglament de teletreball de l’Ajuntament de Palafolls, juntament amb el codi de conducta dels empleats públics municipals, entre altres.

Però, sobretot, l’element a destacar d’aquest ple de Novembre és el debat del pressupost municipal per l’any 2023. Un pressupost que, a banda de les afectacions derivades de l’impacte de la pandèmia, se li afegeixen algunes circumstàncies externes que limiten qualsevol iniciativa per part del govern d’ampliar la partida pressupostària.  Tot i això, des de de l’Ajuntament, informen que l’equip de govern seguirà prioritzant uns pressupostos de caire social que, tot i les circumstàncies, cobreixin les necessitats i programes desenvolupats durant el mandat. 

A banda d’aquests punts, el ple d’aquest mes compta amb dues mocions. D’una banda ERC-AM (acord municipal) presenta una moció d’impuls al municipalisme i la seva conducta. D’altra banda, el grup socialista a Palafolls, amb motiu del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència vers les dones, presenta una moció per la consideració, debat i posterior aprovació de la diada pel ple. 

El ple finalitzarà amb els precs i preguntes dels regidors i públic assistents. Normalment, la sessió plenària se celebra el penúltim dijous de cada mes. Aquesta vegada, però, per tenir més temps per poder elaborar aquests pressupostos, s’ha ajornat una setmana, tal com es va acordar a l’anterior ple municipal. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics