Blanes comença els actes del 25N 

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Diumenge, el municipi de Blanes va començar els actes relacionats amb la celebració del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència vers les Dones. Al llarg d’aquesta setmana s’han preparat més activitats relacionades. Per exemple, ahir es va realitzar la xerrada ‘Som més que un cos’ que tracta sobre altres tipus d’opressió contra les dones, com la violència estètica.

Aquest dijous, és el torn de la presentació del llibre ‘Maite vaig ser jo i podries de tu’ d’Àngels Roura Massaneda, basat en l’experiència personal de l’autora. L’activitat es farà a la Biblioteca Comarcal a partir de les 19:30h. 

Divendres, coincidint amb el 25N, s’instal·larà un Punt Lila d’Informació a partir de les 10 del matí a la Plaça d’Espanya, i a les 18:30h tindrà lloc l’Acte Institucional, amb la lectura del manifest oficial al Passeig de Dintre. Seguidament, la Sala de Plens acollirà una Taula Rodona que començarà a les 7 del vespre per tractar altres tipus de violència poc visibilitzades que també s’exerceix contra les dones.

El mateix divendres la Biblioteca Comarcal farà una sessió especial del Club de Lectura Juvenil amb el llibre ‘Destronada’, de Patricia Lorenzo Navarro, a partir de les 18:30h, i a les 19h, es farà el taller per a adolescents sobre Relacions Sanes. 

El dissabte 26 de novembre Creu Roja Joventut ha organitzat una exposició al Passeig de Dintre presentada sota el títol ‘No desviïs la mirada, la violència no es qüestiona’, completada amb la instal·lació del Punt Lila d’Informació. L’últim dels actes que s’han preparat es farà dilluns vinent, amb la projecció del documental ‘Les Resilients’ a les 18:30h al Centre Catòlic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics