Arriba la primera edició del “Cuida’t” a Palafolls

Foto. Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dissabte Palafolls s’omplirà d’activitats saludables per a totes les edats amb la primera edició del “Cuida’t” el programa que impulsa la Regidoria d’Esports aprofitant la jornada d’encesa de llums i de la Fira de Nadal. 

Durant tot el dia, la plaça de Poppi, l’Escola Municipal de Música i Dansa i l’Skatepark de Palafolls oferiran diverses activitats per tothom qui s’acosti. Per exemple, de 10h a 13h, es podrà gaudir d’activitats d’skate i scooter a càrrec d’Ungravity. Per aquesta activitat no és necessari portar material, ja que es cedirà des de l’entitat.

Les activitats continuaran a la Plaça de Poppi on, a les 10h es farà una sessió de cardio a càrrec de Siel Bleu i, també, marxa nòrdica amb Nordic Walking on es cedirà tot el material.

També, de 10h a 13h, hi haurà una carpa per a nadons de 0 a 3 anys, a càrrec de La Xarranca. Serà un espai multisensorial pels més petits on podran entrar acompanyats dels adults. S’ha organitzat, a més, un circuit d’aventura per a infants per treballar la motricitat i l’equilibri i Jocs familiars a partir de 3 anys. A les 12h es farà una masterclass de barre a càrrec de ClaB. Per tothom interessat, serà una classe que fusiona el ballet amb el ioga, els exercicis de pilates i l’entrenament funcional.

Pel que fa a les activitats de la tarda, a les 16:30h serà el torn d’una sessió de zumba i una altra de crossfit. A les 17:30h i a les 18:30h, hi haurà doble activitat. D’una banda, es farà una sessió de kangoo jumps i una nova sessió de crossfit

Finalment, l’Escola Municipal de Música i Dansa serà l’espai de dues activitats més. A les 16:30h es farà un taller d’alimentació per adults, a càrrec de Meritxell Rubio. I, a les 18:30h una sessió de Stretching i relaxació amb Siel Bleu. Aquesta última és una activitat adaptada per a gent gran, però apta per tots els públics. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls