URGENT

Els alumnes de sisè de Les Ferreries organitzen una Fira del Vell

Compartiu aquesta història

Algunes de les famílies de l’alumnat de sisè de primària de l’Escola Les Ferreries ha preparat una nova activitat per recaptar diners pel seu viatge de final de curs. Concretament, s’ha organitzat una Fira del Vell a la Rambla Les Ferreries. 

Una de les mares de sisè, Anna Miranda, explica que la intenció d’aquesta fira és recaptar una part dels diners pel viatge que els alumnes faran durant quatre dies a l’Estartit. 

Tothom qui estigui interessat podrà trobar tot ple de productes, com per exemple joies, joguines, llibres, videojocs o decoració, entre altres. A més, tot es vendrà a preus populars que oscil·laran entre 1 euro i 5 euros. 

Les famílies, a banda d’aquesta activitat, han preparat altres activitats per finançar el viatge de fi de curs. Entre aquestes, cada divendres a les 16:30h tenen una paradeta de venda de pastissos i, de cara al Nadal, vendran polvorons. 

A banda d’aquesta fira, recordem que avui es duu a terme la donació de sang que han organitzat els mateixos alumnes de sisè de l’escola. Es farà a partir de les 15:30h fins a les 19:30h a l’escola Les Ferreries. Tothom interessat en participar, només ha de portar el seu DNI. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics