Palafolls encén els llums de Nadal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta tarda arriba el Nadal a Palafolls i, és que, avui se celebra l’encesa de llums oficial. Serà a partir de les 18:30 quan els palafollencs i palafollenques podran gaudir de l’enllumenat que decorarà els carrers del municipi durant les festes Nadalenques. 

Fa uns dies encara era una incògnita qui serien els encarregats d’encendre aquests llums. Com sempre, els escollits són entitats relacionades amb l’educació. Avui, ja podem dir que enguany seran les entitats que participen de l’educació en el temps de lleure. Entre elles, hi ha els clubs esportius i l’esplai. N’ha donat més detalls la regidora de Cultura i Educació, Susanna Pla.

L’acte d’encesa va acompanyat d’una programació d’activitats que s’oferirà paral·lelament entre avui i demà, pensada sobretot pels més petits de la casa. Entre els actes que s’han preparat, el consistori ha organitzat una xocolatada pels petits acompanyada de tallers i activitats diverses, tot esperant que es faci fosc per inaugurar la il·luminació nadalenca als carrers.

La decoració de Nadal de Palafolls torna a ser enguany col·laborativa. Els infants, joves i avis de Palafolls han participat enguany en la creació d’unes estels que han pintat i que construiran un cel estrellat que il·luminarà el Fòrum Palatiolo  durant les festes de Nadal.  En cas de pluja, la xocolatada es traslladarà al EMMiD i les activitats es fraan dins el Teatre de Palafolls.

A més, a partir de demà i fins al 6 de gener, Palafolls comptarà amb un túnel de llum musical al Carrer Major. Els horaris del qual són els següents: s’encendrà els divendres, els dissabtes, els diumenges i els festius a les 18.00, les 19.00 i les 20.00 hores, amb una sessió extra a les 21.00 hores els dissabtes a la nit. A partir del dia 21 desembre, l’exhibició de llums serà diària en el mateix horari. Durant els espectacles, el tram de carrer afectat estarà tallat al trànsit. 

Pel que fa a altres activitats de Nadal, aquest cap de setmana comença la Fira de Nadal. En total, una trentena de paradistes seran els encarregats d’omplir Palafolls de bijuteria, artesania i gastronomia, entre d’altres productes. A més, l’ACEP s’hi ha unit a aquesta fira aprofitant el Black Friday i els descomptes que es fan per la celebració. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls