URGENT

Èxit de donacions en la primera campanya de donació de sang de l’escola Les Ferreries

Compartiu aquesta història

Dijous, els alumnes de sisè de l’escola Les Ferreries de Palafolls van posar punt final a un projecte engegat el setembre. Aquest, tal com vam informar, era una campanya de donació de sang que va implicar tot l’alumnat i assignatures de sisè de primària. 

El resultat ha sigut tot un èxit, i és que, la campanya va aconseguir 73 donants. Tot i que, també hi va haver 13 persones que estaven interessades, però per diversos motius de salut no van poder efectuar la seva donació. Cal destacar que, d’aquests 73, 25 d’ells eren nous donants. Ho ha detallat Imma Bigas, una de les tutores de sisè que va impulsar la iniciativa.

Pel que fa a la resposta dels alumnes, Bigas explica que dijous estaven pletòrics quan van veure la resposta de la ciutadania. I, divendres, demanaven repetir l’experiència. A més, les professores també estan molt contentes i, és que, aquesta iniciativa ha permès treure a la llum el millor de tots ells.

De moment, no es plantegen fer una altra donació en un curt període de temps per tot el que implica. Tot i això, espera que les properes tutores de sisè segueixin endavant amb aquesta iniciativa altres anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics