Es prorroga el conveni de delegació de competències del SAD entre l’Ajuntament de Palafolls i el CCM

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Entre els punts de l’ordre del dia del Ple de novembre, un d’ells era l’aprovació de l’addenda econòmica i de pròrroga 2023 del conveni de delegació de competències del SAD entre l’Ajuntament de Palafolls i el Consell Comarcal del Maresme.

Des del 2020, Palafolls ofereix el Servei d’Atenció Domiciliària des del Consell Comarcal del Maresme. Aquest conveni es renova any rere any amb les actualitzacions pertinents. Enguany, aquesta pròrroga presenta un import de 62.350 euros. En va donar més detalls al ple de novembre la regidora de Serveis Socials, Helena Carles i Garau. 

Des de Palafolls en Comú, Clara Hidalga, va donar la seva opinió respecte aquest conveni. Tal com indica, el partit segueix sense entendre com pot ser que es deleguin les competències i s’externalitzi un servei municipal com ho és el SAD.

En aquest sentit, l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, va puntualitzar que no és l’únic servei que està externalitzat i que, tot i aquesta característica, continuen sent serveis municipals. Un exemple és el servei d’aigua a Palafolls. 

El punt es va aprovar amb 12 vots a favor d’ERC i PSC i un en contra de Palafolls en Comú.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls