Comença la campanya de Nadal a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls dona el tret de sortida aquests dies a la seva campanya de Nadal. Una campanya que aquest 2022 l’han enfocat de diferent manera, tenint en compte la situació social i econòmica actual. 

Abans se sortejaven diners per gastar-los en les botigues de l’ACEP. Aquest any, però, se sortejaran tres productes: una Thermomix, un Ipad i un rellotge intel·ligent. Com sempre, el sorteig es farà en directe per Ràdio Palafolls. Així ho ha indicat Francesc Tresserras, president de l’ACEP.

Pel que fa a les expectatives d’aquesta campanya, Tresserras indica que aquesta època de l’any és quan hi ha més afluència de compres. Tot i això, lamenta que alguns comerços hagin de tancar perquè no els surt a compte seguir endavant amb el negoci.

És per això que l’objectiu principal d’aquesta campanya és promocionar el comerç de proximitat. El 2 de gener és l’últim dia per participar en aquest sorteig, que es farà el 3 de gener a les 8 del vespre en directe a Ràdio Palafolls. Qui hi hagi participat, haurà d’estar atent al telèfon que hagi apuntat a la butlleta per si és una de les persones afortunades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls