El CEAB posa el punt final a la Setmana de la Ciència amb la projecció del documental ‘50ºC’

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Setmana de la Ciència i la Tecnologia 2022 que organitza el CEAB-CSIC finalitza aquesta setmana. Concretament, acaba demà dijous 1 de desembre amb la projecció del documental ‘50ºC’ a la Sala d’Actes del Centre Catòlic de Blanes. L’han produït SICOM i Entrepobles, amb guió i producció de Josep Cabayol. 

El documental pretén oferir en poc més de 60 minuts una visió sobre què suposa el canvi climàtic. També tracta sobre les amenaces que se’n deriven, i que ara ja no cal especular perquè les estem experimentant els darrers anys. Entre aquestes hi ha l’augment de la temperatura, del nivell del mar, de la intensitat i freqüència de les tempestes, debat territorial d’energia i alimentació, processos de retroalimentació, i migracions climàtiques, entre d’altres. 

Un cop acabi la projecció, es farà una taula rodona on es conversarà al voltant de l’agreujament de les dades climàtiques i com el canvi global està afectant els ecosistemes marins.

La projecció està programada per demà, dijous 1 de desembre, a les 19h a la Sala d’Actes del Centre Catòlic de Blanes. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls