S’esgoten les places per a la donació de sang a l’EMMiD

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest diumenge s’ha preparat una nova donació de sang a l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls. Hi havia 48 places disponibles per donar sang, tot i això, totes s’han esgotat. 

Des del Banc de Sang i Teixits agraeixen tothom que vol continuar donant sang, és per això que informen dels altres punts del Maresme i voltants on aquesta setmana també s’han organitzat campanyes de donació de sang.

Concretament, demà es farà una donació al Col·legi la Presentació d’Arenys de Mar, divendres i dissabte al Casal de la Nova Aliança de Mataró i diumenge a l’Aula de Música de Vilassar de Mar. Per totes aquestes, encara hi ha places disponibles. 

Recordeu que per ser donant cal complir uns requisits mínims. Aquests són tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50 quilos i trobar-te bé de salut. Les dones només poden donar un màxim de tres vegades l’any i els homes un màxim de quatre. A més, entre donació i donació ha de passar un mínim de dos mesos.

Pel que fa als donants que han patit covid, aquests s’hauran d’esperar 14 dies per poder donar sang després de la fi dels símptomes.  A banda d’això, si han estat en contacte amb algú que hagi tingut la Covid, però estan vacunats amb la pauta completa i no tenen símptomes, poden donar sang amb normalitat.

Tothom interessat pot entrar al web donarsang.gencat.cat i inscriure’s. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls