URGENT

Ja hi ha data d’inici de les obres al CAP de Palafolls

Compartiu aquesta història

El proper 12 de desembre és la data triada per començar les obres de millora al Consultori local de Palafolls. Tal com indiquen des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, la reforma començarà per l’antiga sala de maternitat, que pertany a l’Ajuntament, i és on es feien les sessions de prepart i postpart. Amb el nou projecte, es crearà un accés independent i s’habilitarà una gran sala no assistencial on poder-hi fer activitats, acompanyada d’un lavabo i un petit vestuari.

D’altra banda, i dins del mateix consultori, s’adaptaran els lavabos per a persones amb mobilitat reduïda i s’habilitarà un canviador de nadons. S’adequarà la sala d’infermeria, s’ampliarà una consulta i se’n crearà una de nova. El projecte també inclou altres millores menors en els espais interns dels professionals per facilitar la seva tasca diària.

Des de l’Ajuntament expliquen que, de moment, l’atenció als usuaris i a les usuàries no es veurà afectada amb l’inici dels treballs. I, és que, les obres s’han pensat de forma que no s’hagin d’interrompre els serveis. Pel que fa a la durada de les obres, es preveu que aquestes s’allarguin uns tres mesos, aproximadament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics