Ja està tot a punt per començar a pintar el mural a Sant Lluís

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa unes setmanes es va fer la primera trobada per decidir quin serà el mural que es farà al barri de Sant Lluís de Palafolls. En total hi va participar una vintena de joves de Palafolls, malauradament no va poder participar tothom qui va voler, per falta de disponibilitat. Així ho ha indicat Miquel Roura que és un dels responsables de Can Batlle.

Dilluns estava previst començar el mural, però la previsió de pluja no ho va permetre. És per això que l’inici de la pintada s’ha ajornat a demà a la tarda. Pel que fa al proper mural, es farà a l’espai jove. La primera trobada per idear-lo està prevista aquesta tarda a Can Batlle. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls