L’EMMiD acull l’exposició ‘Un Món Petit’ de Xavier Xaubet

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des de dijous i fins al proper 22 de gener, l’Escola Municipal de Música i Dansa acull la nova exposició de l’AFIC de Blanes, concretament, ‘Un Món Petit’.

Aquesta exposició es de fotografia macro i, tal com explica Joan Membrives, membre de l’AFIC, Xavier Xaubet té la intenció de mostrar el que no es veu als simples ulls d’una persona. Entre ells, insectes, plantes, etc., és a dir, petits detalls que passen desapercebuts per les persones i que a gran tamany sorprenen.

Per part de l’AFIC, Membrives detalla que amb aquesta exposició busquen conscienciar de la importància de la natura. El motiu principal és que, a vegades, l’home no és conscient del que amb les seves accions malmet la natura i els insectes. 

L’exposició ja està disponible a l’edifici MiD, ho estarà fins al proper 22 de gener de 2023.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls