URGENT

Detenen quatre persones relacionades amb un robatori amb violència a la sortida d’un local d’oci nocturn de Malgrat de Mar

Compartiu aquesta història

El passat 6 de novembre un grup de joves va agredir amb violència dues persones que van resultar ferides amb lesions importants. Els fets van succeir a la sortida d’un local d’oci nocturn de Malgrat de Mar.

Concretament, a un dels joves van provocar-li una fractura mandibular i diverses contusions. A més, a les dues víctimes els van sostreure el telèfon i una de les carteres. 

Com a conseqüència d’aquests fets, i a banda de la denúncia de les víctimes, la Unitat d’Investigació de la Comissaria d’Arenys de Mar va començar la investigació que ha portat a la detenció de quatre nous com a presumptes autors de les dues agressions i robatoris. Tots ells són majors d’edat, en concret tenen 19, 20, 21 i 23 anys. 

Tres dels detinguts van passat a disposició judicial a principis de desembre davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia d’Arenys de Mar que va decretar l’ingrés a presó per un dels detinguts i llibertat amb càrrecs pels altres dos. El quart detingut va passar a disposició del jutge el dilluns i va quedar, també, en llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics