Can Batlle organitza la tercera edició del ‘Seguim de Nit’

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest desembre torna el ‘Seguim de Nit’ que organitza el Local Jove de Can Batlle. Aquest any, l’edició tindrà lloc el 16 de desembre a l’Skatepark de Palafolls i repetirà temàtica després que l’any passat fos tot un èxit. Així ho ha indicat Albert Muñoz, tècnic de joventut de l’Ajuntament de Palafolls.

Enguany, la proposta inclourà dues activitats esportives. En concret serà un 3×3 de futbol i, s’està intentant fer un altre 3×3 de bàsquet. La jornada, a més, estarà amenitzada amb música d’ambient. Muñoz ha recalcat que han volgut seguir les propostes dels joves de Palafolls, és per això que repeteixen la temàtica esportiva.

Així és com, el proper 16 de desembre l’Skatepark de Palafolls s’omplirà de joves, música i esport per seguir un any més, amb la proposta ‘Seguim de Nit’. Tothom interessat pot demanar més informació al Local Jove de Can Batlle o a través de les seves xarxes socials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls