L’Associació de Veïns de Palafolls Centre prepara la campanya de recollida de joguines

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’entitat veïnal ja ha posat en marxa la campanya per recollir joguines noves o en bon estat, amb la vista posada a aquestes properes festes de Nadal.

L’objectiu d’aquesta campanya és que la ciutadania aporti joguines que siguin noves o bé que es trobin en bon estat de conservació, per tal que altres famílies de Palafolls amb menys recursos puguin regalar-les als infants aquest Nadal.

Toni Barriga, un dels veïns de l’associació ha animat tothom a participar d’aquesta iniciativa per ajudar els infants que més ho necessiten a Palafolls. 

Des de l’entitat, Joan Ramírez, que és un altre dels seus membres, indica que ells només són els encarregats de recollir totes aquestes joguines. Després de la recollida, Serveis Socials de Palafolls és qui fa el repartiment d’elles entre totes aquelles persones que ho necessiten. 

Ramírez ha destacat que tothom qui vulgui col·laborar ha de tenir en compte que les joguines han de trobar-se en bon estat. Tal com ha dit, ‘no hem de donar el que no ens agradaria que ens donessin a nosaltres’.  L’entrega de joguines, que estarà oberta fins al 30 de desembre, es fa al Café de Palafolls en horari d’obertura i al local de l’entitat els dijous de 17h a 19h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls