L’Oficina Tècnica Laboral del Maresme celebra vint anys amb xifres rècord de contractacions

Foto: Consell Comarcal del Maresme
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Oficina Tècnica Laboral del Maresme és una de les 4 OTL que van iniciar la seva activitat l’any 2002 a Barcelona. Les va impulsar  la Diputació de Barcelona amb la missió de fomentar l’autonomia emocional, social i laboral de les persones amb transtorns de salut mental facilitant la seva inserció laboral i/o el manteniment del seu lloc de treball.

Al llarg d’aquest any, l’OTL Maresme ha portat a terme un total de 985 actuacions amb persones usuàries del servei, com per exemple orientació individual, tècniques de recerca de feina, treball en suport o accions de formació; i ha aconseguit tancar 101 contractes, una quantitat récord que supera en un 58% les xifres de contractació de l’any anterior. L’experiència demostra que la contractació d’aquestes persones és beneficiosa per a les empreses que fan una aposta per la responsabilitat social corporativa. El benefici social repercuteix en benefici econòmic sense afectar la competitivitat i la productivitat.

L’OTL Maresme també fa un assessorament específic a les empreses interessades en incorporar a les seves plantilles persones amb trastorn de salut mental i, entre d’altres, les informa de les bonificacions, contractació i formació del personal.Es calcula que a Catalunya, el 4,5% de la població és susceptible de patir algun trastorn de salut mental greu al llarg de la seva vida. L’OTL Maresme ofereix atenció a l’Antiga Fàbrica del Gas de Premià de Mar i al Centre Innova de Pineda de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls