URGENT

Arriba el Tió de Nadal a Palafolls de la mà de la Colla Gegantera

Compartiu aquesta història

La Colla Gegantera de Palafolls ja ho té tot a punt per recuperar, un any més, una de les tradicions populars de les festes de Nadal. Aquest cap de setmana, el Tió de l’entitat palafollenca visitarà el Teatre de Palafolls el dissabte a la tarda perquè els nens i nenes del municipi el puguin fer cagar.  L’activitat se celebra aquest cap de setmana, coincidint amb algunes de les activitats emmarcades en La Marató de TV3.

Enguany, l’activitat torna a la normalitat i a com se celebrava anys enrere abans de la pandèmia. I, és que, per participar-hi ja no es necessita prèvia, simplement els infants han d’acostar-se al Teatre de Palafolls i esperar el seu torn. Tot i que aquest any es torna a la normalitat, no es deixarà de banda la forma en com se celebrava durant la pandèmia i, és que, es mantindrà l’activitat a l’interior del teatre. Així ho ha detallat el cap de colla dels geganters de Palafolls, Xavier Salicrú. 

A més, coincidint amb La Marató, enguany els geganters tornaran a participar-hi. L’activitat és gratuïta, però tothom qui vulgui podrà fer alguna donació a la urna que es col·locarà a l’entrada del Teatre de Palafolls.

Així és com, tothom qui vulgui, es pot acostar aquest dissabte entre les 17h i les 19h al Teatre de Palafolls per fer cagar el Tió.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics