Malgrat de Mar llueix un nou mural dedicat als orígens del municipi 

Foto: AJ.Malgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de la creació de dos grans murals en l’Espai Neus Català, dedicats a la figura de la supervivent dels camps de concentració nazis, lluitadora contra la dictadura i activista de la memòria històrica i el feminisme, i el dedicat a la dona pagesa en una de les parets de l’aparcament de l’estació de tren, on hi havia l’antic sindicat; aquests dies s’ha enllestit un altre espai d’art urbà al barri de Can Palomeres. 

Se situa al pas sota la N-II de Can Palomeres i es tracta d’una obra en record dels pagesos, l’activitat de les Mines de Can Palomeres i la platja, que ha esdevingut símbol de l’activitat turística del municipi. Els autors són Jalón de Aquiles i Penao. 

Aquest mural interactua amb un altre a davant amb el nom de Malgrat de Mar que han produït els 11 joves que van participar aquest estiu en el taller d’art urbà del Juliol Jove, organitzat per la Regidoria de Joventut, i impartit per la productora d’art Rebobinart. A banda d’aquests murals, l’Ajuntament de Malgrat de Mar ja treballa en un altre mural que es farà al barri de La Verneda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls