El Teatre de Blanes tanca la 4a Temporada del Cicle de Cinema Gaudí amb ‘La Voluntaria’

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dijous el Teatre de la Costa Brava Sud de Blanes acull la darrera projecció de la quarta temporada del Cicle Gaudí. El Circuit Estable de Cinema Català que organitza el Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes amb el suport de l’Acadèmia del Cinema Català es tancarà amb ‘La Voluntaria’, una pel·lícula de Nely Reguera que protagonitza l’actriu espanyola Carmen Machi.

Machi interpreta la Marisa, una metgessa que, cansada de la seva vida de jubilada i d’estar constantment comparant-se amb les seves amigues que són àvies, decideix viatjar a un camp de refugiats grec on necessiten persones voluntàries. Quan hi arriba, descobreix una realitat que no havia imaginat i haurà d’explorar els límits entre l’amor i la necessitat de sentir-se útil, sobretot arran que coneix al petit Ahmed.

A través del personatge que interpreta Carmen Machi, el públic sent el pes de les contradiccions, la complexitat d’un conflicte que supera l’imaginari col·lectiu i que les bones intencions, de vegades, tenen més d’egoisme que no pas d’esperit salvador.

A diferència del què es podria pensar, ‘La Voluntaria’ submergeix l’espectador en la realitat d’un camp de refugiats real perquè s’enfronti sense afany discursiu a un panorama que és obscur i lluminós alhora, perquè hi ha molta misèria, però també la necessària esperança per continuar sobrevivint. La pel·lícula es projectarà a les 8 del vespre, i les entrades anticipades es poden adquirir online a Entràpolis

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls