URGENT

El Club Patí Palafolls ja ho té tot a punt pel 40è Festival de Nadal

Compartiu aquesta història

El Palauet de Palafolls es tornarà a omplir aquest cap de setmana amb la presència dels patinadors del Club Patí Palafolls i d’altres patinadors convidats de la comarca. La finalitat de la trobada és la celebració del la 40a edició del Festival de Patinatge Artístic de l’entitat. 

Aquest any, el club ha preparat dues exhibicions diferents. D’una banda, hi haurà una primera on els protagonistes seran els patinadors de les extraescolars. I, d’altra banda, a segona estarà protagonitzada pels membres del Club Patí de Palafolls. A més, hi haurà convidats especials i moltes sorpreses, segons ha detallat Anna Massot, que és la presidenta del club. 

Enguany, la temàtica del festival serà Nadal. Massot explica que enllaçaran diferents escenes relacionades amb el Nadal i que no hi faltaran detalls característics d’aquestes festes i personatges que intentaran arruïnar la festa, com per exemple el Grinch.

La 40a edició del Festival de Patinatge de Palafolls arrenca aquest dissabte al Palauet, i és un esdeveniment obert a tothom. A partir de les 16:30h es farà l’exhibició escolar i, a les 18:30h l’exhibició del club.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics