URGENT

Els veïns de Sant Lluís organitzen una nova Zambombá per acabar l’any

Compartiu aquesta història

L’Associació de Veïns de Sant Lluís vol continuar la seva tasca de donar vida al barri, és per aquest motiu que aquest cap de setmana ha preparat una nova activitat. Concretament, l’entitat recupera la Zambombá, un acte que van impulsar l’any passat per primera vegada. 

Al llarg de la tarda de dissabte, a la plaça de davant de l’antiga fàbrica del Forroll es muntarà un tablao per ballar flamenc i l’activitat també s’obrirà a qui s’animi a cantar. També es comptarà amb la presència d’artistes i grups com Pedro Salazar i Agua Salada. Ho explica Ester López, membre de l’Associació de Veïns de Sant Lluís.

La Zambombá és una festa tradicional del sud d’Espanya que se celebra per Nadal. És tradicional de Jeréz, la regió d’on provenen gran part dels veïns del barri de Sant Lluís a Palafolls. López ha explicat que, tradicionalment, es posaven uns bidons amb foc per escalfar-se i cantar al costat de la foguera. 

La zambombá de Sant Lluís arrencarà a les 5 de la tarda i es preveu que s’allargui fins al vespre. L’acte està organitzat per l’Associació de Veïns del Barri de Sant Lluís amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palafolls i diversos establiments del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics