El Safir Team obre les inscripcions per la Trail Senyor del Castell

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El club de muntanya de Palafolls ja ha obert les inscripcions per participar a la 5a edició d’aquesta cursa que cada any agrupa més esportistes d’arreu del territori. 

Aquest any, tot i que la distància de les dues proves que s’hi disputen és la mateixa, el recorregut canvia. I, és que, la trail i la marxa començaran a la Plaça de Poppi. Tal com explica, Juli Calatayud, vicepresident de l’entitat, la intenció és facilitar l’accés a la muntanya als participants. 

Les inscripcions es van obrir ahir i ja hi ha més d’una vintena de participants que s’hi han inscrit. A més, Calatayud ha explicat que són molts els clubs que ja han confirmat que també hi participaran. És per aquest motiu que tenen una previsió superior a les  400 inscripcions. 

Aquest any, la cursa tindrà lloc el proper 5 de març del 2023. Tothom qui vulgui, encara és a temps d’apuntar-se, però fins demà, es poden gaudir de preus reduïts en la inscripció. Les inscripcions es poden fer a través del web i es mantindran obertes fins el 28 de febrer.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls