URGENT

El Safir Team obre les inscripcions per la Trail Senyor del Castell

Compartiu aquesta història

El club de muntanya de Palafolls ja ha obert les inscripcions per participar a la 5a edició d’aquesta cursa que cada any agrupa més esportistes d’arreu del territori. 

Aquest any, tot i que la distància de les dues proves que s’hi disputen és la mateixa, el recorregut canvia. I, és que, la trail i la marxa començaran a la Plaça de Poppi. Tal com explica, Juli Calatayud, vicepresident de l’entitat, la intenció és facilitar l’accés a la muntanya als participants. 

Les inscripcions es van obrir ahir i ja hi ha més d’una vintena de participants que s’hi han inscrit. A més, Calatayud ha explicat que són molts els clubs que ja han confirmat que també hi participaran. És per aquest motiu que tenen una previsió superior a les  400 inscripcions. 

Aquest any, la cursa tindrà lloc el proper 5 de març del 2023. Tothom qui vulgui, encara és a temps d’apuntar-se, però fins demà, es poden gaudir de preus reduïts en la inscripció. Les inscripcions es poden fer a través del web i es mantindran obertes fins el 28 de febrer.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics