Ja està tot a punt pel Juga Juga de Nadal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Una de les activitats més destacades pels infants durant les festes de Nadal és el Juga Juga. El parc infantil de Nadal de Palafolls obre avui les seves portes i enguany recupera la normalitat, tot i que es mantindran alguns detalls que es van modificar a causa de la Covid. Un exemple són els tallers familiars que es van organitzar durant la pandèmia, així ho ha detallat Sònia Gonzàlez, regidora d’esports a Palafolls. 

Pel que fa a les altres activitats que s’han preparat, es mantenen al Palauet les dels infants de 1r a 6è de primària i les dels infants d’EI3 a EI5 es traslladen a l’escola Mas Prats, on s’ha d’entrar per la porta del darrere. 

La regidora ha afegit que els tallers familiars estan oberts a tothom i són gratuïts. En canvi, pel Juga Juga es necessari comprar entrada. El preu d’aquesta són tres euros pel matí o per la tarda i, un cop adquirida, es posarà a l’infant una polsera identificadora per trucar els pares en cas que passi res. És justament per aquest últim detall que demanen la presència d’un adult a l’hora de fer la gestió. 

A més, aquest any s’està preparant un espai pels pares i familiars, perquè puguin estar presents mentre els seus infants juguen. Pel que fa a les dates, el Juga Juga obrirà els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics