S’inicia l’Escola de Salut del Maresme i la Selva a Malgrat i a Tossa de Mar

Foto: Corporació de Salut del Maresme i la Selva
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El proper mes de gener es posarà en marxa l’Escola de Salut del Maresme i la Selva que té per objectiu promoure els hàbits saludables i millorar la salut física o emocional dels majors de 60 anys. Forma part del programa de Benestar Emocional i Salut Comunitària de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva i el despleguen els professionals dels centres d’atenció primària.

Aquesta iniciativa, que es porta a terme amb col·laboració amb els ajuntaments de Malgrat i Tossa de Mar, consta d’un conjunt d’activitats i tallers amb la finalitat de fomentar les relacions socials i el benestar físic i emocional de les persones grans. Cada cop són més les persones grans que viuen soles i compten amb una xarxa social molt limitada. Precisament, la manca de relacions o fins i tot el trencament d’aquestes a mesura que la gent es va fent gran tenen un impacte molt negatiu per a la seva salut, tant física com mental.

El programa de Malgrat i Tossa té un total de 12 sessions, se’n realitza una a la setmana d’una hora i mitja de durada. Les persones participants podran fer dinàmiques que reforcin la seva autonomia, en aquest sentit, activitats relacionades amb l’àmbit de la salut, l’envelliment actiu, les relacions socials o la seguretat ciutadana.

Per participar en aquesta iniciativa cal inscripció prèvia i el període ja està obert. Les persones interessades poden trobar la butlleta d’inscripció als centres d’atenció primària, així com a la biblioteca municipal, als serveis socials del municipi, casal d’avis o centre cívic. La butlleta un cop omplerta s’ha de deixar dins de la bústia del CAP de Malgrat de Mar o a la que hi ha al Consultori local de Tossa.

Pel que fa al grup de Malgrat, es reunirà tots els divendres entre març i gener a l’Escola d’Adults de 10:30h a 12h. A Tossa, es farà els dimarts durant el mateix període i a la mateixa hora. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics