Augmenta la venda de loteria a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Com cada 22 de desembre, demà es torna a celebrar un nou sorteig extraordinari de la Loteria de Nadal que repartirà més de 2.500 milions d’euros en premis. 

A Palafolls, a diferència de l’any passat, enguany ha augmentat la venda de números. Tot i que encara no s’ha comptabilitat quina és la xifra total de números venuts, des de l’administració de Palafolls, han destacat l’augment de vendes d’aquest 2022.

Pel que fa als dècims més triats, des de l’administració, Marta Gómez detalla que els palafollencs recorren a la recerca de dates de naixement, casament o d’esdeveniments concrets. I, també, d’algunes de les entitats de la vila. Per exemple, entre els els que es venen enguany hi ha el de l’Ajuntament de Palafolls, el del Casal de la Dona i el del Safir Team.

Recordem, a més, que demà des de Ràdio Palafolls s’emetrà en directe el sorteig de la Loteria de Nadal. A les 9 del matí, els nens i nenes de San Ildefonso començaran a cantar els premis de la Loteria de Nadal des del Teatre Real de Madrid.

Des de Ràdio Palafolls s’oferirà en directe el sorteig, que repartirà més de 2.500 milions d’euros en premis, 400 Mil per cada dècim de la grossa de Nadal. Normalment, el sorteig s’allarga durant unes 3 hores i mitja.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics