S’exhaureixen les places per la sortida a Ax Les Thermes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La comissió d’agermanament de Palafolls ha organitzat un any més, com és habitual, una sortida per anar a esquiar Ax Les Thermes, la població francesa agermanada amb la nostra vila. De fet, ahir mateix es va obrir el termini d’inscripcions per participar en aquesta sortida. Una sortida que se celebrarà durant el cap de setmana del 28 i el 29 de gener, per tal d’aprofitar la temporada d’esquí. Tot i que el termini es va obrir ahir, ja no queden més places. I, és que, van esgotar-se en pocs minuts. Així ho ha detallat David Delgado, membre de la comissió.

Tot i que l’esquí serà el gran protagonista de l’excursió, l’organització està pendent de l’estat de les estacions d’esquí. I, és que, tal com explica Delgado, l’estació d’esquí on s’ha programat l’excursió ha tancat per manca de neu. 

Malgrat això, la sortida segueix en peu i a l’espera de la reobertura. En cas que no es pogués dur a terme la sortida els dies programats, des de l’organització expliquen que s’ajornaria fins a poder-la fer. 

Els participants de l’excursió sortiran de Palafolls el dissabte 28 de gener a les 5h del matí i un cop a França començaran les diferents activitats programades.Tot això es farà durant el dissabte. L’endemà, qui vulgui podrà tornar a esquiar abans de la tornada. L’autocar arribarà a Palafolls el diumenge a la nit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics