URGENT

Continuen obertes les votacions per al concurs de dibuix de La Botiga de la Conca de la Tordera

Compartiu aquesta història

Fa unes setmanes, La Botiga de la Conca de la Tordera va obrir les participacions a un concurs de dibuix per als més petits de la família emmarcat dins les activitats dinamitzadores que organitzen. I, és que, la botiga pretén ser un espai on no només es venguin productes de km0, sinó que també, vol ser un lloc on la població pugui sentir-se part del projecte.

Pel que fa al concurs, hi haurà tres premis. El primer guanyador s’endurà una nit amb esmorzar a PortAventura i l’entrada al parc; el segon podrà gaudir d’un passeig a cavall, i el tercer guanyarà un pijama a escollir de la cotilleria Roser. En aquest sentit, des de la botiga valoren molt positivament el fet de poder col·laborar amb altres comerços de Palafolls perquè és una forma de seguir fomentant el teixit comercial del municipi. 

Les votacions estan obertes fins al proper dia 7 de gener. Tothom qui vulgui votar els dibuixos pot fer-ho visitant la sala polivalent de la botiga fins a les 12h del dissabte. A més, un cop es tinguin els guanyadors que s’anunciaran el mateix dia, es publicaran els dibuixos al perfil d’instagram de la botiga. 

Finalment, conviden tothom a fer una ullada al seu perfil perquè aquesta no és l’única activitat que tenen preparada i en les properes setmanes en donaran més detalls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics